Site-ul web saimonelectronics.ro este proprietatea firmei Saimon Electronics SRL, cu sediul str. Ciocârliei, nr. 1, ap. 58, Cluj-Napoca, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/753/1993, C.I.F. RO 3921018, numit pe parcursul acestor termeni si conditii saimonelectronics.ro sau Saimon Electronics SRL.

Acesta este un acord intre saimonelectronics.ro si dumneavostra (denumit in continuare Vizitator) ca utilizator al informatiilor prezentate pe acest site.

1. Continut site si erori

Informatiile de pe site sunt disponibile cu scop informativ si pot contine erori pentru care Saimon Electronics nu poate fi facut raspunzator. Ca Vizitator puteti raporta aceste erori pe e-mail catre contact@saimonelectronics.ro. Mesajele postate pe site de catre diferite persoane (ex: cartea vizitatorului) vor fi sterse in cazul in care acestea au un caracter neadecvat (folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator la adresa altor persoane).

Vizitatorul site-ului este de acord sa exonereze de raspundere Saimon Electronics pentru orice actiune judiciara care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului saimonelectronics.ro. Saimon Electronics incearca sa mentina continutul si functionalitatea site-ul fara erori, insa acest lucru nu este garantat.

2. Conditii de utilizare continut

Continutul paginilor site-ului web saimonelectronics.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Saimon Electronics SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, software-ele, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Saimon Electronics SRL. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere.

3. Confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) Saimon Electronics SRL va administra datele personale pe care ni le furnizati pe parcursul inregistrarii in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate în Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Saimonelectronics.ro colecteaza, in mod anonim, informatii despre sistemul dumneavoastra, browserul utilizat, sistemul de operare folosit, informatii despre traficul realizat de dumneavoastra prin site-ul nostru, pagini referinta si alte informatii statistice de asemenea natura. Toate aceste informatii colectate de saimonelectronics.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea accesului la informatiile de pe site-ul saimonelectronics.ro.

4. Modificari

Saimon Electronics are dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului site-ului saimonelectronics.ro fara nicio notificare prealabila si fara niciun fel de pretentie din partea Vizitatorilor. Saimonelectronics.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dumneavoastra la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dumneavoastra cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Saimonelectronics.ro nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje prin posta electronica sau telefon. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Va angajati sa informati imediat Saimon Electronics SRL cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei dumneavoastra, precum si sa va asigurati ca va deconectati la iesirea din fiecare sesiune.

Aveti dreptul de a va modifica si stege datele inscrise pe saimonelectronics.ro

www.saimonelectronics.ro va confera dreptul de a modifica datele de contact inregistrate. De asemenea oricand aveti posibilitatea sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra.

6. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori respectiv de a modifica continutul site-ului www.saimonelectronics.ro va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala.

7. Prevederi finale

Saimon Electronics SRL nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele prejudicii produse de utilizarea site-ului saimonelectronics.ro. Prin accesarea si vizitarea site-ului saimonelectronics.ro, acceptati si sunteti in totalitate de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare mentionate mai sus.