De aproape 20 de ani Saimon Electronics SRL se ocupă cu comercializarea produselor electronice, incluzând chiar și echipamente electronice și piese aferente acestora. Magazinul nostru este situat pe str. Barițiu nr. 22, în vecinătatea Universității Tehnice – Facultatea de Automatică și Calculatoare și Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, acesta fiind sediul nostru încă din anul 2000, de la momentul deschiderii magazinului nostru de specialitate.

În existența celor aproape două decenii a afacerii noastre de familie, am reușit să rămânem un actor determinant atât pe piața din Cluj-Napoca, cât și pe cea din Ardeal, în ciuda suișurilor și coborâșurilor și a trendurilor schimbătoare, care au modelat segmentul de piață servit de noi.

Angajații noștri au rămas neschimbați încă de la momentul deschiderii afacerii noastre, fapt ce denotă că o echipă bine închegată este capabilă să susțină locul nostru pe o piață supusă existenței într-o lume aflată într-o continuă schimbare. Succesul nostru nu este bazat doar pe foarte bunul raport preț-calitate a produselor și a lărgirii continue a stocului de produse, ci și pe cunoștințele de specialitate vaste ale angajaților noștri, care nu doar oferă spre vânzare un produs ci prin intermediul vânzării prestează un serviciu personalizat la nevoile fiecărui client al nostru.

Deși până în momentul de față produsele comercializate de noi și-au găsit locul la clienții noștrii prin intermediul magazinului nostru, am decis ca din anul 2018 și societatea noastră să deschidă un magazin online, pentru a reuși să satisfacem toate nevoile clienților noștri, în contextul trendurilor dictate de către piața online, care își face tot mai mult loc pe tărâmul vânzărilor. Astfel, din anul 2018, prin intermediul noului nostru magazin online, clienții noștri pot accesa mai mult de 5000 de produse aflate pe stoc, și aproape 10.000 de produse comercializate la comandă, astfel ei având posibilitatea de a economisi timp și energie.

Realizarea magazinului online și modernizarea magazinului nostru a fost realizat cu ajutorul unor fonduri nerambursabile din cadrul programului Guvernului Maghiar ”2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve”